Årets hittills största lax

Årets hittills största lax tog Bjarne Rålund den 27 juli på zon 1. Han fiskade dagtid och skriver själv:   ”Den var 109cm lång, 71 runt magen och vägde 19,62 kilo. Tog nästan all lina på min 7000 rulle. Riktig brutal fajt”  Se bjässen på bildsidan. Grattis Bjarne!

Notfisket har också gett bra fångst. Det var mellan 50 – 100 fiskar den 29/7 då jag var ner och tittade. Det fångas förhållandevis mycket öring vilket är kul. Det finns med andra ord gott om fisk i älven nu även om det inte syns så mycket på ytan vilket ju vi är bortskämda med.

Den 1 augusti tar jag över Lögdö Vildmark som jag tidigare skrivit om. Den tydligaste förändringen blir att min fru, Kristina, tar över min telefon och är den som svarar när Ni ringer 070-294 51 51 till Bergeforsfisket. Själv tar jag över Arvo Pylväinens telefon och blir den som svarar när man vill boka fiske i Lögdö Vildmark. Mitt telefonnummer om Ni är ute i Lögdö Vildmarksärenden är 073-838 97 46. I övrigt blir det inga synbara förändringar. Under hösten startar jag upp en ny hemsida ”www.logdovildmark.com” där jag informerar om fisket i Lögdö Vildmark. Ring eller maila om det är något Du funderar över.

Påminner om att det är Notdragarkväll den 5 augusti kl. 18.00. Förutom den obligatoriska notdragningen blir det underhållning, laxmackor och laxlotteri.

Det var allt för nu.

Vi ses vid älven!