Båtarna på zon 2 tas upp

I dag faller snön ymnigt, det blåser friska vindar och är riktigt grått = bra fiskeväder. Snön och kylan innebär dock att det blir svårt att hålla igång båtfisket på zon 2 så på söndag 14 nov tar vi upp båtarna för vinterförvaring. Det går därför inte att boka båtfiske från och med nu. Vi öppnar preliminärt nästa års fiskesäsong den 16 april och då kan man naturligtvis fiska från båt. 

Vill Du boka fisketillfällen 2011 ringer Du som vanligt till Kristina på tel 070-294 51 51om det gäller Strömfisket (zon 1 & 2) eller så köper Du fiskekort av återförsäljare om det gäller zon 3. Fiskekorten för zon 3 nästa år skall preliminärt vara ute hos återförsäljarna i början av december.

OBS! Bokning av tider för fiske på Strömfisket nästa år kan ske tidigast den 1 januari.

/Arne