God fortsättning på det nya året!

Vi har redan börjat planera lite smått för årets fiske och det har redan börjat komma in bokningar av vår och sommarfiske. Eftersom kraftbolaget planerar att börjar bygga det nya utskovet med start i år går det att boka fiske på zon 1, norra sidan, endast till och med juli månad. Från augusti är det slutfiskat på denna plats och så kommer det att vara för all framtid. De kommande två åren blir där en stor byggarbetsplats och därefter kommer denna plats inte ut som den gör idag. Vi diskuterar med kraftbolaget om ev. fiskeplatser längre nedströms men om detta är för tidigt att uttala sig. Det är många intressen som skall sammanvägas och ganska komplicerat så man får ta ett steg i taget.

Vi har dragit vinnarna i Carlinmärkes tävlingen, dvs De som skickat in uppgifter om märkt fisk och följande personer har vunnit presentkort på Sörberge Fiske & Fritid samt PO:s cykel & fiske.

Stefan Evensson
Sigvard Forsman
Bo Linder
Urban Hägglund
Lasse Sahlin
Åke Nordin.
Under Flugfiskets Dag delades också ut presentkort i denna tävling och då vann Ingrid Täfvander och Andreas Lindgren var sitt presentkort.
Vinnarna har underrättats.
Gällande regler finns publicerad på denna hemsida nu så läs och ta del. Har Du Funderingar och frågor så hör av Dig.
Arne & Kristina