Uppdaterad hemsida

Ni som besöker hemsidan ser att den förändrats en aning. Förhoppningsvis kommer den bli mer logisk och lättläst nu. Hör gärna av Dig med synpunkter och förslag på ytterligare förbättringar. 

Det har varit stort tryck för att få fiska vilket lett till att det varit trångt på framförallt zon 2. Nu kommer vi att vara mindre generösa när det gäller antalet platser eftersom vi vill prioritera utrymmet för de som bokat fiskeplatser. Jag vill också påminna om principen rörligt fiske som gäller både på land som älv. Prata med varandra och visa en generös attityd så behöver det inte bli något problem.

Får Du en märkt fisk skall Du skicka in märket i ett kuvert som vi tillhandahåller. Dessutom deltar Du i en utlottning av presentkort som genomförs när säsongen är slut. Se mer information om detta under fliken ”Märkt fisk – belöning

Akvariet kommer att öppnas igen från och med midsommar. Skönt att en av Timrå Kommuns större turistattraktioner åter kan öppna och rikta fokus på den fantastiska attraktion som nedre Indalsälven utgör.