Gästboken…

För att det skall vara trevligt att läsa inläggen i gästboken måste man följa vissa regler. Reglerna för Bergeforsfiskets gästbok är detsamma som för många andra forum nämligen att inläggen skall vara sakliga, hålla en god ton, inga personangrepp får förekomma, man skall hålla sig till ämnet m.m.

Gästboken är en sida som skall vara inspirerande och lockande för sportfiskare. Man delar med sig av sina upplevelser, ger tips och uppmuntrar andra sportfiskare i sitt fiske.
Ibland händer det att meningsskiljaktigheter uppstår och då ska dessa avhandlas på ett sakligt och respektfullt sätt. Behåll
lugnet och gå inte till personangrepp.
Kritik får förekomma men naturligtvis med beaktande av ovanstående regler.
Några tips när Du skriver inlägg i gästboken:
Tänk två gånger innan du publicerar ett inlägg eller innan du skickar iväg ett meddelande. Läs gärna igenom din text först.
Har Du synpunkter på dina fiskarkompisars uppträdande så prata med dem själv, direkt mellan fyra ögon. Du kan också vända Dig till oss.
Använd smileys om Du vill förmedla någon känsla, ALDRIG VERSALER (då verkar man förbannad)
Jag tar alltid bort inlägg som inte följer reglerna, nackdelen är att det kan ta några timmar och då kan skadan vara skedd. Så det bästa är att tänka efter före innan man trycker på ”send”-knappen.