Stefan Evensson

Hej!

Skickar en dålig mobilbild på min fin fina havsöring på 6,42 kg ,80 cm.

Jag var nere och pratade med några ljungan flugfiskare på dagen, de fiskade på Zon 2 och hade fått några fina havsöringar.Jag testar nere på gränsen vid skymningen tänkte jag,det kanske går att lura någon havsöring. Jag åker ner vid 18.45 och fiskade utan framgång fram till 19.58, då hade jag redan intalat mig att de tre sista kasten var på G.

I sista kastet så känner jag ett våldsamt hugg och den hugger flera gånger.Jag anar under kampen (tunga bumlingar) att det är en stor havsöring vilket det också var,den landas utan håv,tack till den far och son som precis hade avslutat sitt bombardafiske för hjälpen att skjuta upp öringen på land.

Det var ingen gallfisk men den hade väldigt fin kondition.
Bilden är absolut ingen höjadre men det är iaf ett bildbevis.

 Mvh
Stefan Evensson

Stefan E oring 6420 g sept -11