Inför fiskeåret 2013

God Fortsättning på det nya året. Vi kan konstatera att vi alla lever vidare trots att Maya kalendern förutspådde en världskrasch. Som någon sa: Undergången är övergången för den här gången.

Vi sitter just nu och tar emot bokningar av fiske den kommande säsongen och kan konstatera att intresset för att fiska i Bergeforsen inte bara håller i sig utan ökar kraftigt. Det är mycket roligt att fler och fler upptäcker vilken potential vårt älvfiske har och att fler och fler väljer att lägga sina fisketurer hit till oss.

Vi öppnar zonfisket den 13 april och som traditionen bjuder så låter vi den lokala fiskeklubben (Strömsländan) fiska på 2:an denna första dag.

Det är från och med nu fritt fram att boka sitt fiske på zon 1 och 2, så välkommen att höra av Er på tel 070-294 51 51 för bokning.

Vi ska presentera några andra nyheter så småningom, bl.a skall vi prova att låta de av Er som har kameran med och tar fina fiskebilder själva publicera bilderna på hemsidan. Vi kommer att se över vissa regler också vilket jag återkommer senare om.

AP