Mörkerfredning

Från och med tisdagen den 20 augusti inträder mörkerfredning av fiskevattnen i Bergeforsen. Mörkerfredning innebär att det är förbjudet att fiska under dygnets mörka timmar. Normalt inträder förbudet kl. 22.00 på zon 3 men eftersom fisket är bra runt midnatt har vi beslutat att fram till och med 27/8 tillåta fiske fram till kl. 01.00.
Från 28/8 och framåt tillämpar vi ordinarie tider vilket innebär att fisket avslutas kl. 22.00.
På zon 1 och 2 varar mörkerfredningen fram till kl. 07.30 och på zon 3 fram till kl. 05.00..
E-postkontot kapat
Mitt E-postkonto har blivit kapat av illvilliga personer som i mitt och företagets namn skickat ut brev där de ber om ekonomiskt bidrag som skall rädda mig ur en svår situation i annat land.
Detta är naturligtvis ett falskt utskick och skall kastas i papperskorgen.
Tack alla Ni som ringde mig under gårdagen och upplyste om att Ni fått detta falska brev. Ingen verkar ha gått på bluffen och skickat pengar heller vilket är rätt åt de idioter som sysslar med sådan verksamhet.
Tyvärr är mitt E-post konto förstört och går inte att läsa och därför har jag raderat detta. Jag har varit tvungen skaffa mig en ny adress vilket naturligtvis är jobbigt eftersom mycket av verksamheten med fisket sköts via mail. Eftersom alla mina kontakter också har raderats och förstörts kan jag inte skriva och meddela min nya mailadress utan många kommer nu att undra varför jag inte hör av mig och svarar på mailen som skrivits med den gamla adressen.
Observera att det enbart är min gamla personliga mailadress (arne.perming@gmail.com) som kapats och som nu raderats.  Min nya mailadress lyder numera permingarne@gmail.com och den finns på webben och på hemsidan.
Jag är naturligtvis ledsen för det som hänt och ber om förståelse för alla olägenheter som uppstår poga denna händelse.