Stefan Evensson 2013-12-22

Det kommer berättelser och bilder fortfarande tots att det är sent på säsongen. Här är en:
Hej!
Skickar en bild från i höstas, när jag turen och lyckades lura en fin laxhona på 6,5 kg samt en fin havsöring på 2,5 kg. Båda lyckades jag få på enhandsflugfiske. Det går att bända upp stor fisk med enhands och till min stora glädje när jag är ute så är det  många som enhandsflugfiskar i systemet. Jag fick många laxar på enhands denna höst alla utom denna blanka fina laxhona fick simma hem igen. Senhösten har varit riktigt dålig för min del, havsöringen står o mumsar på all laxrom som laxhonorna släpper ifrån sig. Snart är vintern här o då fryser det i öglorna…bara att vinterställa flugspöna och se fram mot den underbar våren…
Skitfiske på er därute!
Stefan Evensson
Alt
Rubrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *