Bokning av fiske på zon 1 & 2 2014

Vi anade att det skulle vara många som ville boka fiske i Bergeforsen 2014 men trots att vi svarade i två telefoner samtidigt blev köerna långa. Jag gissar att det måste varit 2 – 400 personer som samtidigt ringde och ville boka sitt fiske och då finns det inget system i världen som räcker till. Det grundläggande ”problemet” är att det finns totalt alldeles för få platser att fördela utifrån intresset.

Fisket i Bergeforsen drar till sig fler och fler sportfiskare från hela Sverige och Europa. Det är enormt inspirerande och en bekräftelse på att vi är på rätt väg men ställer samtidigt krav på att verksamheten hela tiden måste utvecklas. Vi ska försöka fundera ut något annat bokningsförfarande och återkommer om detta.

Nåväl, nu är bokningarna gjorda och vi kan konstatera att det är fullt på zon 1 under laxfisket i juli och augusti. Det finns platser kvar i början av juli och slutet av september.
Öringsfisket från 20 april börjar också så sakteligt bokas på men där finns många lediga platser kvar. Vi har blivit garanterade av utskovsbyggarna att fisket från ramperna på på zon 1, nya sidan, skall vara igång till detta datum och planerar för detta.

Det blir samma system för återbudsplatser som ifjol, dvs. jag Twittrar ut dem och så fördelas de eftersom. Kom ihåg att återbuden måste lämnas i god tid, minst en vecka innan fisketillfället, annars sker debitering.

När Du ringer och vill boka Ditt fiske från och med nu använder Du ordinarie tel.nr till Bergeforsfisket 070-294 51 51.