Lite info om Twitter

Twitter är en väldigt bra app att ha inlagd på sin smartphone när man fiskar i Bergeforsen. Jag använder Twitter som en informationskanal för att det är praktiskt och inte så tidskrävande eftersom man inte får använda mer än 140 tecken när man skriver.

Vi får ofta frågor om Twitter och jag ska försöka besvara de vanligaste här. Twitterappen installerar du alltså på din smartphone och du hämtar appen från ”Play Butik” om du har Android som jag eller från App Store om du har Iphone. Den är kostnadsfri. När Du installerat den på din telefon får du fylla i dina inloggningsuppgifter för att skapa ditt Twitterkonto. Om du sedan vill få information av mig anmäler du dig som följare till mig. Mitt Twitterkonto är @StrDelta. Sök detta konto och anmäl dig som följare. Så fort jag skriver något ser du detta i din telefon. Snabbt och enkelt. Sedan kan du göra mycket mer också men det får du lära dig själv allteftersom du blir en van Twittrare.