Boka laxfiske i sommar

Förhandsbokningarna av laxfisket i sommar är nu bearbetade. Jag har ringt många av er (inte alla) och bokat in fiske i sommar. Juli är nu fulltecknat och i augusti månad återstår det några nattpass i slutet av månaden.

Från och med nu kan du själv ringa och boka. För kännedom så finns följande ledigt:                                                                                                          Under september månad finns platser kvar på rampen. Kom ihåg att man fiskar mellan kl. 07.30 – 22.00 denna månad.                               Södra sidan är väldigt lite bokad. Finns mycket kvar under hela laxfiskeperioden.

Ring 073-838 97 46 (Arne) om du vill boka fiske. Kom ihåg att du kan hyra Notstugan i samband med fisket. Ring 070-294 51 51 och prata med Kristina om boendet.