Stöld av fiskeutrustning på zon 1, södra sidan

När du fiskar hos oss har det tack och lov varit förhållandevis få stölder av fiskeutrustning. När det ändå händer blir den som är bestulen både väldigt arg och ledsen vilket följande meddelande som vi fått oss tillsänt vittnar om

På förmiddagen, måndagen den 25 juni, på zon 1 södra sidan, blev jag bestulen på min blåa Plano flugväska. Den  stod på campingbordet och innehöll i princip alla flugor jag knutit under 10 års tid. Där fanns ca 3 – 400 laxflugor, både karpkrok och tuber, phatakorva (den vanliga), banan varianter etc. Där fanns två svarta fluglådor som flyter samt tre genomskinliga. Jag har polisanmält stölden och är beredd betala hittelön till den som kan ge tips som leder till att stölden uppklaras. Ring Arne eller Kristina på Bergeforsfisket om du har information så vidarebefordrar de den till mig”.